Booking

Borg Event skal være en moderne og fremtidsrettet partner for våre artister og våre kunder. Med over 25 års erfaring i fra bransjen ønsker vi å tilby både lokale artister men også større populære riksartister.


Send oss din booking-henvendelse, og vi vil svare deg med et hyggelig og uforpliktende tilbud. Vi hjelper gjerne til med å sette opp helhetlig pakke som passer akkurat ditt event.


Er du artist og nysgjerrig på hvordan vi i Borg Event kan representere deg! Ja da er det bare å ta kontakt, så finner vi en dato for en hyggelig prat!


Under konstruksjon
Under konstruksjon
Under konstruksjon
Under konstruksjon

SOMMERFEST ELLER JULEBORD 
MED NIKLAS SKJELIN

Borg Event leverer skreddersydd opptreden med en av Sarpsborg store stemmer og entertainer!

Opptreden passer som innslag til flere type arrangementer. 

Kan kombineres med DJ etter konserten.

Stikkord: Humor, engasjerende og allsang...


For booking; Ring Trond Zaatreh, tlf.: (+47) 48413003


Booking forespørsel

Din forespørsel er viktig for oss. Du vil snart motta et svar fra oss på e-post.

Turné

Borg Event kan utarbeide turné- og reiseplan. Det skal da angis sted og dato for alle konserter, reiser og prøver som omfattes av turneen. Turnéplanen skal fremlegges for utøveren(artist(er)) senest fire uker før turnéperioden starter. Reiseplanen skal fremlegges for utøveren(artist(er)) senest 2 uker før turnéperioden starter. Turné- og reiseplanen skal inntas som vedlegg til kontrakten. Etterfølgende endringer i turné- og/eller reiseplanen kan bare finne sted etter nærmere avtale mellom partene. 

Prøver som skal avholdes før turnéperioden starter, skal det innkalles særskilt til og skal angis i vedlegg til kontrakten. Innenfor rammene av turné- og reiseplanen, kan Borg Event treffe de avgjørelser om planlegging og gjennomføring av turneen som Borg Event måtte anse nødvendig og hensiktsmessig. 

Borg Event besørger herunder utarbeidelse av markedsførings- og informasjonsmateriell, iverksettelse av markedsførings- og informasjonstiltak for de utøvere(artist(er)).

TURNÈ TRANSPORT