Book trubadurer via Borg Event

Her presenterer vi noen av våre utvalgte Trubadurer

Pål Brede Valdal

Pål har erfaring fra ulike musikalske arenaer. Har jobbet i snart 20 år i skolen, med bla. musikkundervisning og -formidling. Har bakgrunn fra teater, band og ikke minst som soloartist/trubadur.

Som trubadur har han spilt i mange ulike settinger - På eventer i Oslofjorden, på brune puber her og der, i rolige omgivelser langs Vansjø i Moss, i storslåtte omgivelser på Oscarsborg festning og selvsagt på tradisjonelle julebord og sommerfester. Han spiller alt fra det lavmelte norske til det mer dansbare i engelsk språkdrakt.

Oppsettet han er enkelt, greit og fungerer som bare det - Gitar, sang, mikrofon og et enkelt PA- anlegg. Ingen fancy og forviklende trommemaskiner eller play back. "Less is more" er et kjent faguttrykk i musikalske kretser. Jeg støtter den.


Booking representant(er):

Østfold: Trond Zaatreh

Vestfold: Thomas Thorbjørnsen

Kontakt oss pr telefon (47) 40699995TwoPack

TwoPack er en trådløs, akustisk duo som kan levere det meste av musikk til arrangementet. Alt fra taffel til take-off, som de pleier å si. Bakgrunnsmusikk i mottagelse, dans eller allsang utover natta - alt etter hva gjestene vil ha. De har et bredt repertoar, som gjør det lett for de å tilpasse seg publikum. Begge er like mye rundt i lokalet som oppe på scenen, og humoren er med på å sette en fin ramme rundt deres opptreden.

De kan også gjøre en live musikk quiz, som er en veldig populær ice-breaker. Quiz'en er 100% live, og like viktig som selve konkurransen og musikken, er at dette skal være en show-aktivitet! Det legges vekt på allsang, engasjement og god stemning igjennom hele quiz'en. Allsang belønnes med ekstra poeng, og lagene skal også sende deltagere opp på scenen for å utføre diverse aktiviteter, til både latter og applaus fra resten av deltagerne!

Booking representant(er):

Østfold: Trond Zaatreh

Vestfold: Thomas Thorbjørnsen

Kontakt oss pr telefon (47) 40699995


En allsidig musiker med sterk innlevelse og spilleglede. Spiller de beste låtene innenfor rock, country og pop, både av engelske og norske artister!

Bendik hører mest hjemme i rock-, country- og popsjangeren. Repertoaret er variert og består av velkjente sanger både på norsk og engelsk. Bendik har et tresifret antall låter å velge i og disse forsøker han å variere etter stemning, anledning og aldersspredningen på publikum. Om han spiller på puben, firmafest, bursdag eller bryllup, eller for et mer lyttende pukblikum, så har han sanger som passer for anledningen.

Eksempler på artister han har på repertoaret: Coldplay, Creedence, Tom Petty, Zack Brown, Brad Paisley, Hellbillies, U2, Clapton, Elvis, Dylan, Stones, Pink Floyd,Teigen, Jokke, Postgirobygget, De Lillos, CC Cowboys, Big Bang, Dumdum Boys, Vamp, Åge Aleksandersen, Håkon Banken, Gyllene Tider, Roxette pluss mange flere.

Han kan også spille mer moderne poplåter av f.eks Ed Sheeran eller Alicia Keys hvis det skulle passe publikum.

Bendik opptrer som regel med akustisk gitar, men kan også ta med seg el. gitaren eller el.pianoet om det skulle være hensiktsmessig. Alternativt kan han spille med backingtracks ogstille som et «One Man Country/Rock band» hvis det ønskes mer trøkk til arrangementet.

Han kan ha med egen PA og lys etter avtale.

Booking representant(er):

Østfold: Trond Zaatreh

Vestfold: Thomas Thorbjørnsen

Kontakt oss pr telefon (47) 40699995