Utleie

Vår utleie-avdeling tilbyr utstyr til små, mellomstore og ekstra store arrangementer. Vårt fokus er service og gode kundeopplevelser, og i samarbeid med vårt datterselskap Pro DJ Norge Gruppen AS eller andre underleverandører.


Vi leverer, rigger og henter, og leverer teknisk personell om ønskelig. Er dere usikre så er vi mer enn gjerne behjelpelig med å høre deres behov, så setter vi sammen et tilpasset tilbud i tråd med deres ønsker og behov.

Hva ønsker dere tilbud på...

Din henvendelse er viktig for oss. Du vil snart motta et svar på e-post.

Produksjoner

Vi i Borg Event skaper opplevelser som bygger på relasjoner og et sterkere varemerke. Vi ønsker å være deres kreative partner når dere planlegger små, mellomstore eller ekstra store begivenheter eller arrangementer.


Vi planlegger og gjennomfører konferanser, produktlanseringer, jubileum, eller rett og slett en fagdag for inspirasjon. Sammen skreddersyr vi arrangementer og skaper øyeblikk som varer, men også fremmer et eller flere budskap.

Vårt fokus er på å lever våre tjenester med en solid gjennomføringskraft. Vårt fantastiske team har øyer for detaljer for å skape akkurat deres arrangement.